Naar de content

Altijd in contact, ook tijdens de bouwvak: je doet ’t met Cobee

14 augustus 2024
Altijd in contact, ook tijdens de bouwvak: je doet ’t met Cobee

Bij Cobee begrijpen we hoe belangrijk het is om bewoners goed te informeren rondom renovatie- en verduurzamingsprojecten, ook tijdens de bouwvak. Onze all-in projectsoftware maakt het eenvoudig om berichten in te plannen, zodat de communicatie zelfs tijdens de bouwvak soepel verloopt.

De bouwvak is een periode waarin veel projecten stil komen te liggen. Toch is het belangrijk om bewoners goed op de hoogte te houden van wat er gebeurt, of juist niet gebeurt, tijdens deze periode. Met Cobee kun je vooraf berichten inplannen die automatisch worden verzonden, terwijl jij op vakantie bent.

Communiceren in huisstijl

Je kunt bewoners informeren via ingeplande push-notificaties, e-mails, sms-berichten of brieven, allemaal in je eigen huisstijl. Zo blijven ze altijd goed geïnformeerd, of je nu belangrijke aankondigingen doet over werkzaamheden of mededelingen over de bouwvakantie.

Hervatten werkzaamheden

Renovatie- en verduurzamingsprojecten kunnen ongemakken met zich meebrengen, zoals geluidsoverlast of tijdelijke beperkingen in de toegang tot delen van een woning. Het is daarom belangrijk dat bewoners weten wat er staat te gebeuren. Worden de werkzaamheden na de bouwvak hervat? Met onze gebruiksvriendelijke tool kun je berichten inplannen die precies uitleggen wat er gaat gebeuren, op welke datum, hoe dit zal verlopen en wat bewoners kunnen doen ter voorbereiding, zoals het vrijmaken van een vensterbank voor het vervangen van kozijnen.

Persoonlijk bericht

Naast zakelijke updates is het belangrijk om in je communicatie ook een persoonlijke boodschap mee te geven. Een eenvoudig bericht zoals ‘Wij wensen u een fijne zomer’ laat zien dat je niet alleen betrokken bent bij het project, maar ook oog hebt voor de bewoners. Dit draagt bij aan een positievere ervaring gedurende het gehele project.

Altijd in contact, ook tijdens de bouwvak? Je doet ’t met Cobee! Plan push-notificaties, e-mails, sms-berichten of brieven vooruit en zorg ervoor dat bewoners altijd goed geïnformeerd zijn. Zo kun je met een gerust hart genieten van je (bouw)vakantie.

Het vooruitplannen van berichten is goed te combineren met de volgende modules: Correspondentie, Afspraak en Communicatie

Bekijk ook

Communiceren in je eigen huisstijl - deel 2 over traditionele huisstijlitems

Communiceren in je eigen huisstijl? Je doet ’t met Cobee [deel 2]

5 augustus 2024
Bouwkundige opnames? Je doet 't met Cobee!

Bouwkundige opnames? Je doet ’t met Cobee!

26 juli 2024