Naar de content

Bouwkundige opnames? Je doet ’t met Cobee!

26 juli 2024
Bouwkundige opnames? Je doet 't met Cobee!

Papieren formulieren, handmatige inspecties, schetsen en tekeningen. Traditionele methoden voor bouwkundige opnames zijn tijdrovend, foutgevoelig en bovenal gedateerd. Kies voor Cobee, dé all-in projectsoftware, en profiteer je van de vele voordelen.

Cobee is dé digitale oplossing waarmee alle opnames overzichtelijk in een dossier worden opgeslagen. Wat je voorheen handmatig deed, wordt nu gedigitaliseerd en is altijd terug te vinden. Deze all-in projectsoftware maakt het eenvoudig om opnames op elk gewenst moment op te halen en te gebruiken. Geen verloren documenten meer, maar een georganiseerde en toegankelijke database. Alles wat je vastlegt, wordt slim beheerd in Cobee.

Dit zijn tien redenen om bouwkundige opnames te doen met Cobee:

  1. Eigen huisstijl
    Met Cobee kun je rapportages maken in je eigen huisstijl, wat professionaliteit uitstraalt. Bovendien worden alle foto’s en data op een gestructureerde manier opgeslagen. Dit zorgt voor een snelle en efficiënte verwerking.

  2. Gebruiksvriendelijk
    De online omgeving, inclusief app, staat bekend om haar gebruiksgemak. De moderne interface en snelle verwerkingstijden maken het een ideaal hulpmiddel voor bouwkundige opnames. Het is niet alleen handig, maar ook tijdbesparend. Je kunt meer projecten afhandelen in minder tijd. Of je nu op kantoor bent of buiten op locatie – Cobee werkt overal even efficiënt.

  3. Data delen
    De mogelijkheid om data eenvoudig te delen met ketenpartners is een groot voordeel van Cobee. Het bevordert de samenwerking en zorgt ervoor dat iedereen altijd over de meest actuele informatie beschikt. Voor, tijdens en na een project. Hierdoor verklein je de kans op fouten en miscommunicatie.

  4. Zelf opnameformulieren bouwen
    Met Cobee kun je je eigen opnameformulieren samenstellen, volledig afgestemd op de specifieke behoeften van je project. Dit betekent dat je alle opties die je nodig hebt, direct binnen handbereik hebt. Bovendien kun je formulieren ter plekke aanvullen, waardoor je altijd flexibel en efficiënt kunt werken. Drie slaapkamers in plaats van twee? Je past het eenvoudig en snel aan.

  5. Relevantie
    Je kunt eenvoudig bepalen wat wel of niet zichtbaar is voor bewoners, zodat je alleen de relevante informatie deelt.

  6. Slim werken
    Maak gebruik van de bibliotheekfunctie binnen Cobee, waarmee je eerder gemaakte formulieren kunt hergebruiken. Dit bespaart tijd en moeite om opnameformulieren steeds opnieuw te bouwen. Heb je een specifiek opnameformulier nodig? Met Cobee heb je het snel en eenvoudig beschikbaar.

  7. Hogere kwaliteit in het proces
    Door in één centraal dossier te werken, bespaar je niet alleen aanzienlijk veel tijd maar werk je ook slimmer. Dit komt de kwaliteit van het proces ten goede, omdat je meer aandacht kunt besteden aan de details en minder tijd verliest aan administratie.

  8. Datagestuurd werken en digitaliseren
    Werken met Cobee betekent datagestuurd werken. Je verzamelt en digitaliseert data, wat een waardevolle bron van informatie oplevert voor toekomstige renovatie- en verduurzamingsprojecten. Bij toekomstige verduurzamings- of renovatieprojecten wordt automatisch de laatste status getoond.

  9. Rapportages
    Met Cobee kun je eenvoudig een rapportage maken. Of het nu gaat om een scheur in de muur, de hoogte van een deur of de aanwezigheid van zonnepanelen, alles wordt inzichtelijk gemaakt. Bovendien kun je dit helemaal in jouw eigen huisstijl doen. En jij bepaalt wat er met het rapport gebeurt – wil je er bijvoorbeeld een meterkastlijst van maken? Met Cobee is het allemaal mogelijk.

  10. Dossieropbouw
    Leg eenvoudig werkzaamheden vast volgens de Wet Kwaliteitsborging. Kies voor een snelle weergave of een uitgebreide weergave, afhankelijk van je behoeften. Alle hoge-resolutiefoto’s en data worden opgeslagen, en je kunt snel een preview van het rapport bekijken. Wil je het rapport als een PDF? Ook dat kan eenvoudig met Cobee.

    Bouwkundige opnames? Je doet ’t met Cobee!

    Cobee is een moderne, efficiënte en gebruiksvriendelijke oplossing voor bouwkundige opnames. Het digitaliseert en stroomlijnt het proces, waardoor je tijd bespaart en de kwaliteit van je werk verhoogt. Probeer Cobee en ervaar de vele voordelen zelf.

    Bouwkundige opnames werken goed samen met de volgende modules: Correspondentie, Afspraak, Communicatie en Opleveren.

Bekijk ook

Communiceren in je eigen huisstijl - deel 2 over traditionele huisstijlitems

Communiceren in je eigen huisstijl? Je doet ’t met Cobee [deel 2]

5 augustus 2024
Altijd in contact, ook tijdens de bouwvak: je doet ’t met Cobee

Altijd in contact, ook tijdens de bouwvak: je doet ’t met Cobee

14 augustus 2024