Naar de content

Communiceren in je eigen huisstijl? Je doet ’t met Cobee

2 augustus 2024
Communiceren in je eigen huisstijl

In elke fase van een project, van het uitvoeren van werkzaamheden tot het communiceren met bewoners en ketenpartners, is het fijn om je als herkenbare partij te presenteren. Daarom hanteren we bij Cobee de visie dat onze tool zich aanpast aan jouw huisstijl.

Zo werkt het

We zorgen ervoor dat je op verschillende manieren zichtbaar bent met jouw huisstijl. Denk aan je eigen app in de App Store (Apple) en Google Play Store (Android), inclusief een splash screen in jouw huisstijl. Een splash screen is een korte introductiepagina die verschijnt wanneer je een app opent. Van sms-berichten tot rapportages: wij richten het voor je in, zodat jij je imago kunt versterken en herkenbaar blijft.

Geen externe naam

Met Cobee hoef je geen extra naam in het proces te introduceren. Cobee werkt achter de schermen, zodat jouw bedrijf alle aandacht krijgt. Dit voorkomt verwarring bij bewoners en vergroot de herkenbaarheid van jouw merk bij ketenpartners.

Betrouwbaarheid en professionaliteit

Door alle documentatie, zoals meterkastlijsten, in je eigen huisstijl te communiceren, verhoog je de betrouwbaarheid en professionaliteit van je bedrijf. Bewoners en ketenpartners zien consistent jouw merk. Dit versterkt het vertrouwen van bewoners en ketenpartners in jouw merk.

Creëer een veilige omgeving

Naast betrouwbaarheid en professionaliteit zorgt het ook voor veiligheid. Bij renovatie- en onderhoudswerkzaamheden voelen bewoners zich veiliger wanneer ze zakendoen met een partij die ze al kennen. Wanneer ze jouw bedrijfsnaam, of het bedrijf waarmee jij samenwerkt, al eens hebben gehoord of gezien.

Een app in eigen huisstijl biedt extra veiligheid, omdat bewoners precies kunnen zien welke bedrijven wanneer langskomen. Ze weten wie ze in hun huis binnenlaten en voor welke werkzaamheden. Alles is zichtbaar in jouw eigen app in de voor hen bekende huisstijl.

Versterk jouw merk

Wil je ook communiceren in je eigen huisstijl? Je doet ’t met Cobee. Neem contact met ons op om jouw merk te versterken.

Communiceren in jouw huisstijl werkt goed samen met de volgende modules: Correspondentie, Afspraak, Communicatie, Draagvlak, Formulieren, Keuze en Opleveren

Bekijk ook

Communiceren in je eigen huisstijl

Communiceren in je eigen huisstijl? Je doet ’t met Cobee

2 augustus 2024
Altijd in contact, ook tijdens de bouwvak: je doet ’t met Cobee

Altijd in contact, ook tijdens de bouwvak: je doet ’t met Cobee

14 augustus 2024