Naar de content

Communiceren in je eigen huisstijl? Je doet ’t met Cobee [deel 2]

5 augustus 2024
Communiceren in je eigen huisstijl - deel 2 over traditionele huisstijlitems

Het is niet alleen belangrijk om online te communiceren in je eigen huisstijl, maar ook om je huisstijl consistent door te voeren in traditionele communicatiematerialen. Cobee maakt dit mogelijk.

Cobee zorgt ervoor dat onder andere briefpapier en enveloppen volledig in jouw huisstijl zijn, inclusief het gebruik van voorgedrukte antwoordformulieren. Ook het verzendproces verzorgt Cobee volledig. Wij richten jouw app naar wens in en koppelen deze aan een drukkerij en bezorgdienst, zodat dit proces geautomatiseerd verloopt.

Drukwerk per project

Per zending kun je specifiek drukwerk regelen, zoals een melding op een envelop met ‘Onmiddellijk openen’, ‘Belangrijk’, ‘Gemeente Utrecht’ of een logo van een ketenpartner. Het drukwerk kan per project aangepast worden, waardoor je altijd op maat kunt communiceren.

Bouwborden in huisstijl

Cobee realiseert niet alleen briefpapier in jouw huisstijl, maar ook bouwborden. Omgevingscommunicatie in jouw huisstijl draagt bij aan een professionele uitstraling en biedt duidelijkheid voor omwonenden. Dit kan verder worden versterkt door het gebruik van jouw eigen app, waardoor je PR consistent blijft. Zo maak je jouw bedrijfsnaam herkenbaar en betrouwbaar.

Communicatie tussen ketenpartners

Ook documenten zoals rapportages, inspectielijsten en meterkastlijsten kunnen in jouw huisstijl worden gedrukt. Dit versterkt de communicatie tussen ketenpartners. Hierdoor blijft jouw merk altijd prominent aanwezig in elke fase van het project.

Geen externe namen

Met Cobee blijft jouw bedrijf de hoofdfocus. Onze tool werkt op de achtergrond, waardoor er geen extra namen worden geïntroduceerd in het proces. Dit voorkomt verwarring onder bewoners en verhoogt de herkenbaarheid van jouw merk.

Het consistent toepassen van je huisstijl in alle communicatie verhoogt de betrouwbaarheid en professionaliteit van je bedrijf. Dit versterkt het vertrouwen van zowel bewoners als ketenpartners.

Veiligheid en transparantie

Een app en traditionele communicatie in jouw eigen huisstijl zorgt voor extra veiligheid. Bewoners kunnen precies zien welke bedrijven wanneer langskomen en weten wie ze in hun huis binnenlaten. Van app-notificaties tot brieven: alles is zichtbaar in de voor hen bekende huisstijl, wat bijdraagt aan een veilige en vertrouwde omgeving.

Wil je ook communiceren in je eigen huisstijl, offline én online? Je doet ’t met Cobee. Neem contact met ons op om jouw merk te versterken.

Communiceren in jouw huisstijl werkt goed samen met de volgende
modules: Correspondentie, Afspraak, Communicatie, Draagvlak, Formulieren, Keuze en Opleveren

Bekijk ook

Altijd in contact, ook tijdens de bouwvak: je doet ’t met Cobee

Altijd in contact, ook tijdens de bouwvak: je doet ’t met Cobee

14 augustus 2024

Contactpersonen aan projecten koppelen: je doet ‘t met Cobee

21 augustus 2024