Naar de content

Contactpersonen aan projecten koppelen: je doet ‘t met Cobee

21 augustus 2024

Niets is zo belangrijk als het waarborgen van de veiligheid van bewoners. Cobee maakt dit niet alleen mogelijk, maar zorgt er ook voor dat het werk makkelijker en efficiënter verloopt. Met onze all-in software koppel je eenvoudig contactpersonen aan projecten, zodat bewoners nooit onverwachts bezoekers aan de deur krijgen.

Contactpersonen koppelen

Dankzij Cobee weten bewoners altijd precies wie er voor hun deur staat, wanneer en voor welke werkzaamheden. Ook weten ze precies bij wie ze terecht kunnen voor specifieke vragen. Door contactpersonen aan specifieke projecten te koppelen, verhoog je het veiligheidsgevoel van bewoners, vooral in situaties waar meerdere partijen betrokken zijn. In de Cobee-app, die volledig in jouw huisstijl is, vinden bewoners gemakkelijk alle informatie die ze nodig hebben.

Voorkeur voor communicatie

Cobee maakt het mogelijk om contactpersonen aan diverse projecten te koppelen. Dit biedt duidelijkheid over wie verantwoordelijk is voor welke werkzaamheden. Daarnaast biedt Cobee de flexibiliteit om de communicatie per contactpersoon aan te passen. Zo kan de ene contactpersoon bijvoorbeeld alleen telefonisch bereikbaar zijn, terwijl een andere contactpersoon zowel gebeld, gemaild als gechat kan worden. Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat alle betrokkenen op de meest efficiënte en gepersonaliseerde manier kunnen communiceren.

Efficiënt communicatieproces

Maar Cobee biedt meer dan alleen veiligheid; het helpt je ook tijd te besparen. Door contactpersonen eenmalig toe te voegen aan de bibliotheek, kun je deze informatie steeds opnieuw gebruiken zonder telkens opnieuw gegevens in te hoeven voeren. Dit vermindert repetitieve administratieve taken, verkleint de kans op (spel)fouten en zorgt voor een soepel en efficiënt communicatieproces tussen alle betrokkenen.

Wil je veiliger en efficiënter werken? Je doet ’t met Cobee. Sla contactpersonen centraal op en koppel ze aan projecten. Zo bespaar je tijd en voorkom je miscommunicatie.

Contactpersonen aan projecten koppelen is goed te combineren onze modules, waaronder Correspondentie.

Bekijk ook

Contactpersonen aan projecten koppelen: je doet ‘t met Cobee

21 augustus 2024
Communiceren in je eigen huisstijl - deel 2 over traditionele huisstijlitems

Communiceren in je eigen huisstijl? Je doet ’t met Cobee [deel 2]

5 augustus 2024